Сетирање на меил акаунтот на вашиот мобилен телефон


Изберете префикс:
Електронска адреса: {вашиот мобилен број}.070.mk (пр.123456@070.mk)
Корисничко име: {вашиот мобилен број}.070.mk (пр.123456@070.mk)
Лозинка: Креираната лозинка за најава
Дојдовен меил (POP3) сервер: mail.070.mk
Порта: 995
Појдовен меил (SMTP) сервер: mail.070.mk
Порта: 465